2014-04-29








i helgen va det tävling i Småland vertikalmästarn  jag och Ismo skulle tävla tillsammans som team ismojiggen , när man såg vilka team som har anmält sig till tävlingen viste vi att det kommer att bli tufft.

första dagen fiskade vi riktigt bra , och det visade sig när alla team har lämnat in rapporter
att vi låg på första plats med  16 cm ledning över Team CWC Cecilia och Pelle.
Vilket många trodde att dom skulle ligga i topp, dag två hittade vi många fina eko men det visade sig att fisken va inte på samma humör som dagen innan.

Då va det dags o börja testa alla knep o färger för att komma på vad får fisken o hugga , efter några
byte av färger och storlek på jiggarna började vi få fisken o hugga men bara dom minder högg.
vi viste att med dom små kommer vi inte kunna hålla första platsen och vi måste hitta dom större fiskarna . Och saken blev inte lättare efter som dom andra team viste att vi fick bra med fisk första dan på ena delen av sjön ,  och fiskade nästan alla båtar i samma område dag två .
Men då ändrade jag och Ismo taktiken och började köra aggressivt för att hinna med söka av så mycket så möjligt yta och försöka hitta nån större fisk  som vill hugga, och måste säga vi lyckades med vår taktik , men ändå viste vi inte hur dom andra har fiskat om det va trögt för dom med.
När tävlingen va över väntade alla spänt på resultaten ,pris utdelningen började med att Team Stinger från Småland kom på tredje plats då viste vi att det står mellan oss och Team CWC som blev tvåa
och vi tog hem vertikalmästarn  2014 med 7 cm skillnad .


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar